Ако ви предстои да отидете на втора среща с някой,

...
 
 
Ако ви предстои да отидете на втора среща с някой,
Коментари Харесай

10 съвета и 30 въпроса за втората ви среща

 

 

Ако ви следва да отидете на втора среща с някой, който в действителност харесвате, към този момент можем да си представим какво вършиме сега …

Разхождате се из стаята, пробвате се да измислите защо да говорите с него и се притеснявате дали ще извършите положително усещане.

Да, първите срещи могат да бъдат в действителност стресиращи, тъй като се чувствате като че ли сте на тест от самото начало. Въпреки това, откакто преминете този тест и пристигна време за втората среща, би трябвало да се отпуснете, тъй като явно сте оставили положително първо усещане.

Дори първата среща да не е предходна добре и смятате, че не сте впечатлили изцяло евентуалния си сътрудник, въпреки всичко имате втори късмет да поправите това. Трябва да се възползвате от тази опция и да извлечете максимума от нея.

За да ви успокоим и да ви помогнем да постигнете идната подред – доста значимата трета среща,ние съставихме задълбочено управление за втората среща, което ще ви помогне да избегнете някои от най -опасните капани. И по този начин, дано стартираме.

 

 

10 съвета за среща за втората среща

Ето малко забавни данни: съгласно изследване на SIA 61% от самотните мъже и 70% от самотните дами се усещат по -развълнувани от втората среща, в сравнение с от първата среща.

Ако и вие се чувствате по този начин, ето няколко съвета по какъв начин да се справите сполучливо.

 

1.ОТВОРЕТЕ се

Тази среща е идеалната опция да опознаете по -добре колегата си.

Просто се отпуснете, слушайте с интерес, споделяйте, питайте. По този метод вие се отваряте и това е, което ще ги накара да стартират да приказват повече за себе си.

 

2.НЕ разкривайте прекалено много

Оставете дребна доза тайнственост, тъй като в нея се крие същинска хубост.

 

3.Бъдете отворени за разнообразни хрумвания за срещи

Дори в случай че сътрудникът ви предложи да опитате нещо ново и друго на втората ви среща, нещо, което ще ви извади от зоната ви на комфорт, би трябвало да приемете. Покажете му какъв брой сте гъвкави и адаптивни. В края на краищата кое е най -лошото, което може да се случи?

 

4.НЕ усложнявайте

Ако не сте сигурни за концепцията им за среща, не започвайте ненужно да усложнявате нещата. Това е тяхната концепция, тъй че просто се отпуснете и ги оставете да водят.

 

5.ОБЛЕЧЕТЕ се красиво

Физическият външен тип играе голяма (но не и най -важната) роля в построяването на първичното физическо привличане. Ако желаете да се харесате на евентуалния ви сътрудник, тогава би трябвало да се облечете и да изглеждате още по -добре, в сравнение с първата среща.

 

6.НЕ прекалявайте

Това обаче не значи, че би трябвало да се стресирате какво да облечете на срещата си. В края на краищата би трябвало да запомните, че най -важното е да носите нещо, в което да се чувствате удобно.

 

7.НЕ го прекъсвайте

Ако слушате деликатно и без да прекъсвате колегата си, до момента в който той приказва, ще му покажете, че го почитате. Освен това ще му покаже, че се интересувате от това, което има да каже.

 

НЕ го анализирайте

След като евентуалният ви сътрудник стартира да споделя с вас истории от персоналния си живот, единственото нещо, което би трябвало да извършите, е да го изслушате. Не правете своите заключения за него прекомерно скоро.

 

Говорете за любовния си живот

Говоренето за вашите минали връзки и неща, които търсите в сантиментална връзка, е изцяло ок. Така ще насърчите колегата си също да приказва за любовния си живот и ще научите за прочувствената му досегаемост.

 

Не приказва за някогашния си

Сериозно! Не приказва за предходната си връзка и сътрудник, изключително в случай че нещата току -що са завършили посред ви. Ще звучите или носталгично, или възмутено. Така или другояче, това няма да ви помогне. Вашият сътрудник може единствено да заключи, че към момента имате усеща към някогашния си, което би направило втората ви среща последна.

 

 

30 забавни въпроса за втората среща

Вероятно има толкоз доста неща, които желаете да знаете за евентуалния си сътрудник, само че просто не знаете по какъв начин да попитате, или просто се страхувате, че нещо може да се обърка. И тогава настава неловкото безмълвие. За да избегнете сходни обстановки и да увеличите възможностите си за трета среща, ето лист с забавни въпроси, които да зададете на втора среща:

 

С какво нормално се занимаваш в свободното си време?

 

Би ли желал да станеш прочут? По какъв метод?

 

 

 

 

Кое те кара да губиш визия за времето?

 

Как би разказал живота си за по -малко от 2 минути?

 

Ако можеше да научиш нещо ново, какво би избрал и за какво?

 

Доволен ли си от актуалната си работа?

 

Какви са фантазиите ти за бъдещето?

 

Какво би представлявало „ съвършен “ ден за теб?

 

Ако можеш да промениш нещо в себе си, какво би било то?

 

Какво виждаш като общи неща сред нас?

 

От какво се страхуваш най -много?

 

За какво в живота си се чувстваш най -благодарен?

 

Кои са трите най -определящи момента в живота ти?

 

Какво беше най -лошото ти прекарване?

 

С кого от твоето семейство сте най -близки?

 

Какво беше първото ти усещане от мен? Ако на следващия ден се събудиш с опцията да придобиеш някакво ново качество или дарба, какво би било то?

 

 

 

 

Ако можеше да се върнеш и да направиш нещо в живота си още веднъж, какво би било то?

 

Какво търсиш в една връзка?

 

Обичаш ли да готвиш?

 

Кое е най-смешното ти прекарване на първа среща?

 

Ако една кристална топка може да ти каже истината за теб, живота ти, бъдещето или нещо друго, какво би желал да знаеш?

 

Кое е най -страшното нещо, което си правил?

 

Къде постоянно си желал да отидеш?

 

От какъв брой време живееш в този град и какво обичаш в него?

 

Има ли нещо, за което си мечтал да направиш отдавна? Защо не си го направил?

 

Кое е единственото нещо, което съжаляваш, че си пропуснал?

 

Имаш ли домашни любимци?

 

Ако знаеш, че след една година ще умреш ненадейно, би ли трансформирал нещо в метода си на живот в този момент? Защо?

 

Имаш ли занимателен или неуместен опит за онлайн запознанства?

 

Как да разберете дали втората среща е предходна добре?

Ако се чувствате щастливи, откакто срещата ви е завършила, и смятате, че и вашият сътрудник е прекарал ужасно, това е най -доброто доказателство, че срещата ви е била сполучлива.

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР